Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

 

29.04.2024 poniedziałek

Zupa: żurek z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, barszcz kiszony, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: kurczak w sosie włoskim (kurczak, mąka, przecier pomidorowy, przyprawy), makaron

Sałatka z pomidorów (pomidory, cebula, przyprawy)

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

30.04.2024 wtorek

Zupa: krupnik (wywar drobiowo-warzywny, kasza jęczmienna, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: kotlet schabowy (schab, jajko, bułka tarta), ziemniaki

Młoda kapusta

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

1.05.2024 środa

Święto Pracy

2.05.2024 czwartek

Dzień wolny od zajęć dydaktycznych

3.05.2024 piątek

Święto Konstytucji 3-go Maja

Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.

 

Koszt obiadów w kwietniu 2024 wynosi
20 obiadów x 15,00 złotych = 300,00 zł

Obiady są wydawane do dnia 20 czerwca 2024 r.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.